Sarmale cu bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2014 | 6401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de frunze de varza
  • 1 kg de carne tocata amestec
  • 200 gr de bacon afumat
  • 1 ceapa calita
  • orez
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • bulion
  • oase afumate
  • carnati afunat de casa
  • 2 lg de unsoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu bacon afumat:

Carnea tocata o amestecam pe rand cu ceapa calita,baconul taiat marunt,orez,piper,sare,cimbru.

Pregatim foile de varza,pe fiecare frunza punem cate o lingura din compozitia facuta si o rulam,inchidem la capete fiecare foaie ca sa nu iasa compozitia.Pe fundul oalei punem unsoare,varza tocata fidelute si asezam sarmalele.Intre sarmale mai punem carnati afumat de casa si oase afumate.

Adaugam si bulionul si apa cat sa treaca de sarmale si dam la fiert la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale moldovenesti