Sarmale cu frunza de vita-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mai 2010 | 3563 vizualizari

 

sunt grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita de vie mai tinere
  • 1 cana orez
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 bucata telina
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu frunza de vita-post:

Se spala bine frunzele apoi se oparesc putina in apa cu otet sau sare de lamaie(oricum sunt ele mai acrisoare putin)cateva minute sa nu se rupa


Se caleste ceapa tocata in ulei apoi se pune morcovul razuit si telina si se lasa la calit putin dupa care se pune orezul spalat bine se mai calesc putin cu 1/2 canita de apa ,iar cand apa a scazut se stinge focul


Se ia frunza de vita si se pune cate o lungura din compozitie si se impacheteaza cu grija.


Se aseaza intr-o oala cu putin ulei in rand se pune apa sa le acopere bine si se da la cuptor sau pe plita aporximativ 1-1,3 ore la foc mic


cand sunt gata se pune pasta de tomate


Sunt foarte bune si gustoase si fara carne

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu frunza de vita-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Laly 1

16.05.2010, 22:09

Si mie imi plac foarte mult.Ai si de la mine 5 furculite si vreau si eu macar una

nadina73 1

18.05.2010, 00:00

laly am pus deoparte si pt tineportie dubla

mariac 1

18.05.2010, 20:15

felicitari draga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei de post - "Kusa hart"