Sarmale de post cu soia

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 16728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza de la doua verze
  • 4 cepe
  • o jumatate de morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • marar verde de la congelator
  • sare, piper, dupa gust
  • orez pret de 150 g
  • un cartof
  • boia de ardei dulce
  • 30 ml ulei
  • 300 ml apa.
  • soia -50 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu soia:

Am scos varza din butoi. Am ,, decupat" foile  de pe varza. Le-am fasonat sa-mi iasa sarmalutele frumoase.

Ceapa, morcovul le-am curatat. Ceapa am tocat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoarea mica. Cartoful de asemenea si ulterior l-am stors bine. Soia am hidratat-o in apa fierbinte. Am pus-o la scurs si am stors-o bine. 

Intr-o tigaie am pus 30 ml ulei, unde, dupa ce s-a incins, am adaugat ceapa, morcovul, cartoful, sare, piper, boia si le-am lasat sa se ,, combine " :)) bine.  Cand au fost pregatite pe jumatate am adaugat orezul. Am amestecat. Am adaugat o ceasca de apa ca toate sa fiarba impreuna. Am tras tigaia dupa aragaz. Cand soia a fost gata am adaugat-o peste compozitia de mai sus. 

Din aceasta am realizat sarmalutele. Am luat cu o spatula si am pus pe fiecare foaie de varza. 

Varza ramasa (miezurile) le-am tocat marunt si am realizat baza pe care am asezat sarmalele in oala. Am purces la acest lucru. Pe fundul cratitei am pus varza tocata, marar verde, piper si am pus sarmalele pe randuri. Ei am avut pret de doua randuri.

Le-am acoperit cu varza tocata si suc de rosii. Am pus apa si le-am pus la foc. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (40)

alilianaa 1

27.03.2013, 12:49

Simona, imi place sa cred ca si gustoase.

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 21:51

foarte bune

alilianaa 1

18.11.2013, 07:15

Krysty

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii