Sarmale de post cu soia

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Mar 2013 | 9560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de varza de la doua verze
  • 4 cepe
  • o jumatate de morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • marar verde de la congelator
  • sare, piper, dupa gust
  • orez pret de 150 g
  • un cartof
  • boia de ardei dulce
  • 30 ml ulei
  • 300 ml apa.
  • soia -50 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu soia:

Am scos varza din butoi. Am ,, decupat" foile de pe varza. Le-am fasonat sa-mi iasa sarmalutele frumoase.


Ceapa, morcovul le-am curatat. Ceapa am tocat-o marunt, morcovul l-am dat prin razatoarea mica. Cartoful de asemenea si ulterior l-am stors bine. Soia am hidratat-o in apa fierbinte. Am pus-o la scurs si am stors-o bine.


Intr-o tigaie am pus 30 ml ulei, unde, dupa ce s-a incins, am adaugat ceapa, morcovul, cartoful, sare, piper, boia si le-am lasat sa se ,, combine " :)) bine. Cand au fost pregatite pe jumatate am adaugat orezul. Am amestecat. Am adaugat o ceasca de apa ca toate sa fiarba impreuna. Am tras tigaia dupa aragaz. Cand soia a fost gata am adaugat-o peste compozitia de mai sus.


Din aceasta am realizat sarmalutele. Am luat cu o spatula si am pus pe fiecare foaie de varza.


Varza ramasa (miezurile) le-am tocat marunt si am realizat baza pe care am asezat sarmalele in oala. Am purces la acest lucru. Pe fundul cratitei am pus varza tocata, marar verde, piper si am pus sarmalele pe randuri. Ei am avut pret de doua randuri.


Le-am acoperit cu varza tocata si suc de rosii. Am pus apa si le-am pus la foc.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

alilianaa 1

27.03.2013, 12:49

Simona, imi place sa cred ca si gustoase.

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 21:51

foarte bune

alilianaa 1

18.11.2013, 07:15

Krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta invartita cu mere si nuci (de post)