Sarmale in foi de varza

de irena in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2012 | 4166 vizualizari

 

Un fel de macare apreciat de toata lumea in toata lumea...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata(amestec vita,curcan,porc),
  • 150 gr orez,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov
  • 1/2 patrunjel,
  • marar,
  • patrunjel verde,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • paprika,
  • foi de varza murata,
  • 150 ml suc rosii. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de varza:

Calesc cepa si orezul in 2 linguri ulei,adaug 75 ml suc rosii,apoi las la racit.


Amestec carnea cu orezul,morcov si patrunjel ras,condimentele.Pregatesc foile de varza ,le desarez si le tai de marimea unei palme.Rulez carnea in foile de varza si asez sarmalele intr o cratita pe un strat de varza tocata si o ramura de cimbru,apoi adaug apa cat sa le acopere.Pun la fiert la foc iute ptr 30 min apoi la foc mic cca 2 ore pana cand e fiarta bine varza si adaug 75 ml suc rosii si 1 lingurita de zahar.Dau cratita la cuptor ptr inca 20 min ca sa se rumeneasca sarmalele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Aurelia 07_07 1

23.02.2012, 20:44

Si eu am avut sarmale dar atit de mult imi plac si mai vreau si de la tine o portie ca tare bine arata

Dya Daniela Andrei 1

23.02.2012, 21:21

MARLENA 1

08.02.2014, 18:03

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varza cu piept de rata