Sarmalute cu varza

de lili in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2011 | 1340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  •  1,5 kg si ceva de tocatura (poate fi amestec porc si vita)
  • o ceasca de orez,
  •  cimbru,
  • marar,
  • vegeta,
  • piper si ardei iute (doar cine vrea).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu varza:

Prajim ceapa si adaugam orezul spalat .Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin si in umplutura).Se pune tocatura si se mesteca.Pentru ca sa se lege mai bine umplutura eu mai pun si 2 oua.Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.Pentru a da un gust mai bun acestora punem in oala printre sarmale si o bucatica de carne afumata.Deasupra se taie un pic de varza .

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

08.02.2011, 15:44

LUK 1

08.02.2011, 16:14

tare bune

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si pui