Sarmalute in foi de varza

de ana in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 2027 vizualizari

 

O tinem lant cu sarmalutele

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 500 gr carne de porc cu grasime
  • 2 oua
  • 200 gr orez
  • cimbru,piper,sare
  • pasta de ardei iute
  • 1 varza 
  • 4 linguri de bulion
  • 300 ml bors
  • crengute de cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza:

tocam carnea de pui si carnea de purcel o amestecam bine cu celelate ingrediente (mai putin varza)


Ne ocupam de varza ,ii scobim cotorul si o oparim in apa cu sare cca 10 minute .O lasam sa se raceasca ,apoi taiem foi in functie da cat de mari vrem sarmalutele .(Eu as fi facut una din toata ,asa de mult imi place sa impaturesc ).


Impaturim sarmalele, le asezam in craticioara pe un pat de varza tocata ,peste ele punem bulionul,brosul si completam cu apa pana le acoperim ,apoi punem crengutele de cimbru si le fierbem la foc mic pana se patrunde foaia de varza si orezul este fiert.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ana 1

02.06.2010, 12:25

Cu mare drag Silvia

nadina73 1

02.06.2010, 13:04

pai asa se pare ca ciupercile si sarmalele se tin lant super 5 furcu

ana 1

02.06.2010, 13:27

Multumesc Nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor