Savoiardi pops

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Mai 2014 | 3291 vizualizari

 

Sunt niste bomboane ...un fel de cake pops ....care au in compozitie piscoturile.Sunt foarte usor de preparat si atit de bune !!! Un deliciu mai ales pentru cei mici :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piscoturi Savoiardi
  • 65 gr unt 82% grasime
  • 35 gr zahar pudra
  • 20 gr cacao ( sau nesquik )
  • 2-3 linguri cafea
  • 1\2 fiola esenta de rom
  • zahar tos
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savoiardi pops:

Piscoturile se pun intr-un bol si se maruntesc foarte fin.Eu le-am maruntit cu mana insa puteti folosi si robotul.


Separat topim untul la flacara mica ( sau in cuptorul cu microunde) .


Adaugam in bolul cu piscoturi: untul topit,zaharul pudra,cafeaua si esenta de rom.


Amestecam foarte bine ingredientele si din compozitie formam bilute de marimea dorita ( in functie de preferintele fiecaruia).


Dam fiecare biluta prin zahar tos si asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .


Punem tava la frigider si lasam cel putin 3-4 ore.


Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 

TIPS-URI

1

Daca faceti bomboanele special pentru copii atunci inlocuiti cafeaua cu aceeasi cantitate de lapte.

2

Din cantitatile de mai sus ies 15 bomboane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Savoiardi pops" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Andreea Caroline 1

28.05.2014, 09:18

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 15:28

ce delicii

Andreea Caroline 1

28.05.2014, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cake pops cu rom si ciocolata