Savoiardi pops

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Mai 2014 | 7175 vizualizari

 

Sunt niste bomboane ...un fel de cake pops ....care au in compozitie piscoturile.Sunt foarte usor de preparat si atit de bune !!! Un deliciu mai ales pentru cei mici :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piscoturi Savoiardi
  • 65 gr unt 82% grasime
  • 35 gr zahar pudra
  • 20 gr cacao ( sau nesquik )
  • 2-3 linguri cafea
  • 1\2 fiola esenta de rom
  • zahar tos
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savoiardi pops:

 Piscoturile se pun intr-un bol si se maruntesc foarte fin.Eu le-am maruntit cu mana insa puteti folosi si robotul.

 Separat topim untul la flacara mica ( sau in cuptorul cu microunde) .

 Adaugam in bolul cu piscoturi: untul topit,zaharul pudra,cafeaua si esenta de rom.

 Amestecam foarte bine ingredientele si din compozitie formam bilute de marimea dorita ( in functie de preferintele fiecaruia).

 Dam fiecare biluta prin zahar tos si asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

 Punem tava la frigider si lasam cel putin 3-4 ore.

 Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

Daca faceti bomboanele special pentru copii atunci inlocuiti cafeaua cu aceeasi cantitate de lapte.

2

Din cantitatile de mai sus ies 15 bomboane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Savoiardi pops" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cake Pops