Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde

de luminita20_2006 in Peste, 28 Oct 2010 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 scrumbii
  • -folie aluminiu
  • -sare
  • -4 cartofi mari
  • -sos
  •  -5 frunze busuioc
  • -jumate leg marar
  • -1 catel usturoi(optional)
  • -2 linguri ulei masline
  • -3 ciuperci marinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde:

Scrumbia se curata se spala apoi se indulceste cu sare. Se impacheteaza intr-o folie de aluminiu (fiecare bucata) si se face pe gratar 15 -20 min pe o parte si 15 min pe cealalta.


Cartofii se taie felii se pun intr-o tigaie cu un pic de apa si delikat si se fac la foc min. Cand sunt gata se scot din apa si se servesc cu sos aromat (se toaca marunt busuiocul si mararul se amesteca cu ulei si ciuperci tocate marunt , optional si usturoi pisat) alaturi de scrumbie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

28.10.2010, 16:21

Daca e la gratar imi place.

La Ancuta 1

28.10.2010, 17:11

pestele imi place oricum

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:38

ce bunaciune..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08