Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde

de luminita20_2006 in Peste, 28 Oct 2010 | 4125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 scrumbii
  • -folie aluminiu
  • -sare
  • -4 cartofi mari
  • -sos
  •  -5 frunze busuioc
  • -jumate leg marar
  • -1 catel usturoi(optional)
  • -2 linguri ulei masline
  • -3 ciuperci marinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde:

Scrumbia se curata se spala apoi se indulceste cu sare. Se impacheteaza intr-o folie de aluminiu (fiecare bucata) si se face pe gratar 15 -20 min pe o parte si 15 min pe cealalta.


Cartofii se taie felii se pun intr-o tigaie cu un pic de apa si delikat si se fac la foc min. Cand sunt gata se scot din apa si se servesc cu sos aromat (se toaca marunt busuiocul si mararul se amesteca cu ulei si ciuperci tocate marunt , optional si usturoi pisat) alaturi de scrumbie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

28.10.2010, 16:21

Daca e la gratar imi place.

La Ancuta 1

28.10.2010, 17:11

pestele imi place oricum

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:38

ce bunaciune..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos verde si legume la aburi