Scrumbie proaspata la gratar

de ana in Peste, 16 Iun 2010 | 5645 vizualizari

 

E o retata foarte simpla ,dar foarte buna.Nu gasim prea des scrumbii prospete ,dar cand gasim nu ratam ocazia de a cumpara!

 

INGREDIENTE

  • 10 scrumbii
  • sare
  • morcovi pentru garnitura
  • ulei,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie proaspata la gratar:

Spalam bine scrumbiile si le dam cu sare ,le lasam cam 2-3 ore apoi le punem la scurs pe un gratar .Daca nu sunt scurse bine se lipesc.Le frigem pe gratar.


Separat am uns niste baby morcovi si i-am dat cu sare si piper,apoi i-am perpelit pe gratar.


Am servit cu usturoi si mamaliga!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie proaspata la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

17.06.2010, 10:28

ce minunatii ai facut anavrei sa lesintrimit pescarusu la tine i dai unu?pt mine nu pt pescarus

ana 1

17.06.2010, 10:38

Nadina nu mai e dar data viitoare il trimit eu

nadina73 1

17.06.2010, 10:39

ok sa ma ti minte bucata mea o lui la rece

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos verde si legume la aburi