Sirop de visine

de ela in Sirop / Compot, 25 Iun 2012 | 12064 vizualizari

 

eu am facut siropul cu fructoza din cauza problemelor de sanatate,dar se poate face si cu zahar

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine fara samburi
  • 2 l apa fiarta si racita
  • 2 plicuri gelfix 1:1 dr Oetker
  • 1 plic sare de lamaie
  • 1,2 kg fructoza(sau 2,5kg zahar)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:

Visinele curatate de samburi in prealabil si spalate se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu apa si sarea de lamaie,se acopera si se lasa sa stea peste noapte.Adoua zi se strecoara sucul printr-un tifon si stoarcem cat putem prin tifon visinele.


In sucul filtrat se adauga continutul plicurilor de gelfix amestecate in prealabil cu 4linguri fructoza sau zaharul.Se amesteca bine si se pune pe foc.Cand incepe sa dea in clocot,adaugam restul de fructoza si se lasam sa fiarba 5minute.


Siropul fierbinte se toarna imediat in sticle curate si se da la rece.Se dilueaza dupa gust cu apa rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.06.2012, 23:38

Uite ca si de la tine iau o sticluta ca eu nu fac

BuburuzaBubu 1

26.06.2012, 09:24

Lau 1

26.06.2012, 09:43

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sirop de vişine