Sirop de visine

de ela in Sirop / Compot, 25 Iun 2012 | 10494 vizualizari

 

eu am facut siropul cu fructoza din cauza problemelor de sanatate,dar se poate face si cu zahar

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine fara samburi
  • 2 l apa fiarta si racita
  • 2 plicuri gelfix 1:1 dr Oetker
  • 1 plic sare de lamaie
  • 1,2 kg fructoza(sau 2,5kg zahar)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:

Visinele curatate de samburi in prealabil si spalate se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu apa si sarea de lamaie,se acopera si se lasa sa stea peste noapte.Adoua zi se strecoara sucul printr-un tifon si stoarcem cat putem prin tifon visinele.


In sucul filtrat se adauga continutul plicurilor de gelfix amestecate in prealabil cu 4linguri fructoza sau zaharul.Se amesteca bine si se pune pe foc.Cand incepe sa dea in clocot,adaugam restul de fructoza si se lasam sa fiarba 5minute.


Siropul fierbinte se toarna imediat in sticle curate si se da la rece.Se dilueaza dupa gust cu apa rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.06.2012, 23:38

Uite ca si de la tine iau o sticluta ca eu nu fac

BuburuzaBubu 1

26.06.2012, 09:24

Lau 1

26.06.2012, 09:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine