Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2016 | 4051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sunca ( slanina de porc )
  • o capatana de usturoi
  • 2 linguri de boia de ardei ( amestec dulce cu iute )
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • un pahar de tuica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper:

Sunca se taie in bucati astfel incat sa incapa in oala. Se toarna apa cat sa acopere bucatile de sunca si apoi adaugati o capatana de usturoi curatata, o lingura de piper (eu am pus macinat pentru ca nu stiu unde tine nevasta-mea piperul boabe) si doua linguri de boia. Puteam sa pun si niste frunze de dafin , dar n-am stiut ca avem.


Daca sunca pe care vreti sa o fierbeti nu a fost sarata in prealabil puteti sa puneti in compozitia de fiert si o lingura de sare. Fierbeti sunca cu capacul pus pe oala pana cand furculita intra cu usurinta in sunca (atentie mare sa nu exagerati caci sunca va deveni gelatinoasa!) apoi o lasati sa se raceasca tot in oala acoperita ca sa ia cat mai mult din savoarea condimentelor. Cand bucatile de sunca s-au racit le scoateti din oala, le puneti putin la uscat si le pudrati cu boia.Va doresc sa fiti sanatosi, sa aveti pofta si o tuica buna!

 

TIPS-URI

1

Timpul de fierbere depinde de cat de tare este soriciul

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Mutulica 1

02.11.2016, 10:56

Saru-mana,Dia!

Panacris 1

06.11.2016, 11:00

Bunăăăăăăăăăăăă

Mutulica 1

06.11.2016, 14:20

Saru-mana !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, cu sos de ardei copt