Snitel umplut cu piure de cartofi

de aziz in Pui, 14 Mai 2011 | 2160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de pui(punem in functie de portii)
  • faina alba 150 gr
  • pesmet 100 gr
  • sare piper
  • o cana lapte
  • 2-3 cartofi facuti piure cu un cub de unt
  • usturoi pisat sau pudra (asta am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut cu piure de cartofi:

Fileurile se bat cu ciocanul pina se subtiaza ,saram, piperam dupa gust .


Cartofii se fierb cu putina sare si supa instant ,apoi ii pasam cu un cub de unt; desigur puteti adauga si alte condimente daca doriti cum ar fi curry sau paprica ....etc.


Umplem snitelele cu cartof le rulam ,incingem uleiul, dam rulourile prin lapte apoi prin faina amestecata cu pesmet si pudra de usturoi si asezam cu marginea in jos in ulei.


intoarcem cu grija si cand este rumen pe toate partile se scoate pe servetel absorbant.


Se serveste cu salata de care doriti.Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

piureul nu trebuie sa fie moale si nici chiar foarte fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

aziz 1

15.05.2011, 20:32

kamy

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:33

interesant

mihaelar63 1

16.05.2011, 08:38

Super- de efect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii