Snitele de pui

de Rocsi in Pui, 14 Ian 2012 | 1590 vizualizari

 

Asta e clasica mea reteta de snitele de pui si cea mai pusa in aplicare !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • marar sau patrunjel uscat(depinde ce aveti in casa)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Pieptul de pui(dezosat si fara piele) il spalam.


Il tamponam cu un servet de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.


Batem fiecare bucata de pui cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare,ca sa nu le sfaramati.


Le condimentam cu putina sare si piper,pe ambele parti.


Ouale le batem spuma,cu un praf de sare si piper,iar la urma si cu putin marar uscat(sau patrunjel).


Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.


Intr-o tigaie turnam ulei,dar nu prea putin ca sa aiba in ce sa se prajeasca snitelele.


Trecem fiecare bucata de pui prin faina alba,ou batut,iar prin faina si iar prin ou.


Le dam drumul in uleiul incins .


Le pregatim la foc potrivit,pe ambele parti.


Cand sunt gata le scoatem pe niste servetele.


Le lasam putin sa se racoreasca si putem servi.


E simplu de preparat nu?Atunci pregati-ti-le si voi:)!!!!!!


 

TIPS-URI

1

Puneti pe bucatile de pui,cand le bateti,o punga de ciolofan pentru a nu va stropi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

16.01.2012, 16:28

Multumesc Eduard
-Sigur ca da Joly!!

mamaieelena 1

16.01.2012, 21:56

bune snitele

Rocsi 1

16.01.2012, 22:34

Mamaie!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Strips piept de pui cu tarate si iaurt la cuptor - dieta dukan(reteta video)