Snitele de soia (cu ou sau de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 19472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia felii
  • faina
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de Delikat
  • sare
  • piper
  • lingurita de cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia (cu ou sau de post):

Intr-o oala punem apa, in care adaugam sare, cimbru, Delikatul si punem soia la fiert timp de 15-20 de minute.

Dupa 5 minute de fierbere adaugam si usturoiul pisat, punem capacul si lasam sa fiarba in continuare.

Dupa ce s-a fiert, se pun feliile de soia pe un servetel sa asoarba toata zeama (se poate presa cu un alt servetel pus deasupra)

Intre timp se bat doua oua cu sare si in faina se amesteca cu putina sare si piper.

Se pune uleiul la incins,se fac snitelele:intai se baga in faina,apoi in ou,iar in faina si iar in ou,si se prajesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Pentru cei care vor snitele de post, se poate adauga apa minerala in loc de ou si se face un aluat ca pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia (cu ou sau de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată cu legume și tofu