Snitele de soia (cu ou sau de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 11249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia felii
  • faina
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de Delikat
  • sare
  • piper
  • lingurita de cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia (cu ou sau de post):

Intr-o oala punem apa, in care adaugam sare, cimbru, Delikatul si punem soia la fiert timp de 15-20 de minute.


Dupa 5 minute de fierbere adaugam si usturoiul pisat, punem capacul si lasam sa fiarba in continuare.


Dupa ce s-a fiert, se pun feliile de soia pe un servetel sa asoarba toata zeama (se poate presa cu un alt servetel pus deasupra)


Intre timp se bat doua oua cu sare si in faina se amesteca cu putina sare si piper.


Se pune uleiul la incins,se fac snitelele:intai se baga in faina,apoi in ou,iar in faina si iar in ou,si se prajesc.


Se pot servi calde sau reci.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru cei care vor snitele de post, se poate adauga apa minerala in loc de ou si se face un aluat ca pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia (cu ou sau de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alina26 1

25.03.2013, 22:39

multumesc!!!!!

abstract01 1

26.03.2013, 03:09

Alina26 1

26.03.2013, 10:46

multumesc!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"