Sote meridional cu pulpa de curcan

de Bucataras Medi in Curcan, 17 Mai 2013 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 2 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • ulei
  • rosmarin uscat
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote meridional cu pulpa de curcan:

Taiem pulpa de curcan in cubulete mai mari.Intr-o cratita incingem ulei si inabusim bucatile de carne,tinand pe foc circa 10-12 min.Scoatem apoi carnea pe o farfurie si o acoperin astfel inact aceasta sa stea calda.
In uleiul in care am inabusit bucatile de carne adaugam ceapa taiata marunt si un strop de sare.Cand ceapa devine sticloasa adaugam usturoiul taiat rondele subtiri,vinul,supa de pasare si pasta de rosii.Lasam sa dea in cateva clocote dupa care adaugam bucatile de carne.Adaugam si rosmarinul si potrivim de sare si piper.
Lasam sa fiarba acoperit pana ce sosul scade iar carnea este bine facuta.
Servim fierbinte alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote meridional cu pulpa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu tzatziki