Spanac cu smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 19 Oct 2015 | 1476 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara si incredibil de buna...buuuuna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 pungulite spanac congelat sub forma de rondele
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

In 3 linguri ulei de masline se caleste usor ceapa toacata si usturoiul zdrobit 1 minut se adauga spanacul congelat, zeama de lamaie si 100 ml apa si se pune capacul.


Eu am facut mancarea in Zepter.


Am lasat spanacul pe foc in jur de 7 minute pana a scazut aproape toata apa, am luat capacul, am amestecat usor si am adaugat laptele. Am mai lasat cateva minute( 3 sau 4) pe foc foarte mic, am pus smantana si am potrivit gustul de sare.


Desigur noi l-am mancat cu oua ochiuri la capac pentru ca tare bine merge combinatia.....vedeti zeama din farfurie? :))))))...am intins in ea cu paine proaspata taraneasca calda de nu s-a vazut! :)))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

19.10.2015, 22:53

Cristinica mea draga

Bya Ralu 1

24.10.2015, 06:29

delicios

RuxyRux 1

25.10.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana