Spanac cu smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 19 Oct 2015 | 9546 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara si incredibil de buna...buuuuna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 pungulite spanac congelat sub forma de rondele
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

In 3 linguri ulei de masline se caleste usor ceapa toacata si usturoiul  zdrobit 1 minut se adauga spanacul congelat, zeama de lamaie si 100 ml apa si se pune capacul.

Eu am facut mancarea in Zepter.

Am lasat spanacul pe foc in jur de 7 minute pana a scazut aproape toata apa, am luat capacul, am amestecat usor si am adaugat laptele. Am mai lasat cateva minute( 3 sau 4) pe foc foarte mic, am pus smantana si am potrivit gustul de sare.

Desigur noi l-am mancat cu oua ochiuri la capac pentru ca tare bine merge combinatia.....vedeti zeama din farfurie? :))))))...am intins in ea cu paine proaspata taraneasca calda de nu s-a vazut!  :)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana, jambon uscat si branza gouda