Spanac cu smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 19 Oct 2015 | 2493 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara si incredibil de buna...buuuuna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 pungulite spanac congelat sub forma de rondele
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

In 3 linguri ulei de masline se caleste usor ceapa toacata si usturoiul zdrobit 1 minut se adauga spanacul congelat, zeama de lamaie si 100 ml apa si se pune capacul.


Eu am facut mancarea in Zepter.


Am lasat spanacul pe foc in jur de 7 minute pana a scazut aproape toata apa, am luat capacul, am amestecat usor si am adaugat laptele. Am mai lasat cateva minute( 3 sau 4) pe foc foarte mic, am pus smantana si am potrivit gustul de sare.


Desigur noi l-am mancat cu oua ochiuri la capac pentru ca tare bine merge combinatia.....vedeti zeama din farfurie? :))))))...am intins in ea cu paine proaspata taraneasca calda de nu s-a vazut! :)))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

19.10.2015, 22:53

Cristinica mea draga

Bya Ralu 1

24.10.2015, 06:29

delicios

RuxyRux 1

25.10.2015, 22:03

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana