Spanac scazut

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de legume, 17 Mar 2011 | 13125 vizualizari

 

de cateva zile zac pur si simplu....marti am ajuns de urgenta la medic crezand ca ma doare stomacul, insa am avut o mare surpriza afland ca de fapt am fierea data peste cap....asa ca 3 luni de aici inainte sunt nevoita sa tin regim plus o gramada de tratament......:(
am inceput regimul cu un spanac scazut, facut bineinteles pentru regim, asa ca o sa-l impartasesc si cu voi, poate sunt persoane care vor sa manace sanatos, nu neaparat sa tina regim....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de spanac
  • 1 pahar de lapte
  • 1/2 ceapa
  • un praf de sare
  • o lingurita de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut:

Spalam spanacul in cateva ape.


Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca.


Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt.


Tocam ceapa marunt marunt, si opunem la inabusit cu lingurita de ulei si putin lapte.


Dupa ce am tocat spanacul si ceapa s-a inmuiat vom pune si spanacul peste ceapa, si completam cu laptele ramas.


Lasam sa fiarba impreuna pana scade laptele.


Eu si andutu am servit alaturi de mamaliguta calda, iar doru cu oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

17.03.2011, 23:31

super bun si plin de vitamine dar in spania nu credc urzici sincer pe bune ,nu am vazuit urzici mi-a adus mama din tara radacina de urzica si sa vad daca iasa pe bune nu te mint,vroiam pt altceva urzica ......................gata tac ca intru in prea multe amanunte,pup

adry88 1

26.05.2011, 17:32

adry88 1

26.05.2011, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu carnaciori de bere