Spanac scazut

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de legume, 17 Mar 2011 | 13997 vizualizari

 

de cateva zile zac pur si simplu....marti am ajuns de urgenta la medic crezand ca ma doare stomacul, insa am avut o mare surpriza afland ca de fapt am fierea data peste cap....asa ca 3 luni de aici inainte sunt nevoita sa tin regim plus o gramada de tratament......:(
am inceput regimul cu un spanac scazut, facut bineinteles pentru regim, asa ca o sa-l impartasesc si cu voi, poate sunt persoane care vor sa manace sanatos, nu neaparat sa tina regim....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de spanac
  • 1 pahar de lapte
  • 1/2 ceapa
  • un praf de sare
  • o lingurita de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut:

Spalam spanacul in cateva ape.


Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca.


Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt.


Tocam ceapa marunt marunt, si opunem la inabusit cu lingurita de ulei si putin lapte.


Dupa ce am tocat spanacul si ceapa s-a inmuiat vom pune si spanacul peste ceapa, si completam cu laptele ramas.


Lasam sa fiarba impreuna pana scade laptele.


Eu si andutu am servit alaturi de mamaliguta calda, iar doru cu oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

17.03.2011, 23:31

super bun si plin de vitamine dar in spania nu credc urzici sincer pe bune ,nu am vazuit urzici mi-a adus mama din tara radacina de urzica si sa vad daca iasa pe bune nu te mint,vroiam pt altceva urzica ......................gata tac ca intru in prea multe amanunte,pup

adry88 1

26.05.2011, 17:32

adry88 1

26.05.2011, 17:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri