Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2019 | 1801 vizualizari

 

  Spanacul verde scazut este destul de putin caloric. Mi-am amintit de copilarie cand mama ne facea cate o paine prajita in ou ca sa suplineasca  lipsa de consistenta a mancarii de spanac. Eu am mai pus si niste carnat de casa cu busuioc sa-i dea gust bun.
Asta-i pofta ce-am poftit de spanac cu paine prajita in ou.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac tocat[ congelat ]
  • 300 gr carnat de casa cu busuioc
  • 300 gr lapte
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1/4 lingurita nucsoara macinata
  • piper negru macinat
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • rosii , ardei iute -pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou:

  1. Feliati carnatii rondele si-prajiti in cratita cu cei 100 ml ulei pana se rumenesc .
  2. Se scot rondelele de carnat alaturi pe o farfurie si in uleiul incins se amesteca faina alba .
  3. Nu lasati faina sa se arda , adugati imediat laptele si amestecati . Sarati .
  4. In sosul format adugati spanacul tocat .
  5. Condimentati cu nucsoara si piper .
  6. Nu este nevoie de usturoi . Gustul de usturoi a fost lasta in ulei prin prajirea carnatului .
  7. Bateti ouale spuma si le sarati .
  8. Ouale se amesteca cu smantana .
  9. Painea se da prin oul batut cu smantana si se prajeste in ulei incins .
  10. Scoateti painea prajita  pe un servet de hartie care va absorbi excesul de ulei .
  11. La servire puneti rondelele de carnati peste spanac si  decorati cu ardei iute si rosii .
  12. Alaturat de spanac puneti painea prajita in ou .

                              Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de usturoi . Gustul de usturoi a fost lasta in ulei prin prajirea carnatului.

2

Scoateti painea prajita pe un servet de hartie care va absorbi excesul de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana