Spirale cu scortisoara si stafide

de ionela2682 in Dulciuri, 25 Mai 2011 | 1441 vizualizari

 

Pentru iubitorii de scortisoara...!

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 5 galbenusuri+1ou intreg
  • 1 cub de drojdie
  • 200g zahar
  • coaja si zeama de lamaie
  • stafide 100 g
  • 1cana de lapte
  • faina cat cuprinde
  • 1 cana (200 ml )ulei
  • Umplutura
  • zahar
  • scortisoara dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu scortisoara si stafide:

In laptele caldut se dizolva drojdia dar si zaharul,se adauga aromele


-se adauga faina cat sa iasa un aluat destul de tarisor ,se incepe adaugarea uleiului caldut si se framanta pana il inglobam pe tot (200 ml)dupa care adaugam stafidele


-se acopera si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul


-se intinde o foaie subtire de 0,5 cm,se presara zahar si scortisoara si se ruleaza


-se taie bucatti de 3-4 cm care se vor aseza in tava cu hartie de copt si se lasa din nou sa creasca


-se ung cu ou si se da la cuptor la temperatura mica pentru inceput ,pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu scortisoara si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:40

bune rau

ionela2682 1

27.05.2011, 13:20

Miha 1

26.10.2011, 16:28

Ce pufosenii delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aromat