Spirale cu scortisoara si stafide

de ionela2682 in Dulciuri, 25 Mai 2011 | 1641 vizualizari

 

Pentru iubitorii de scortisoara...!

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 5 galbenusuri+1ou intreg
  • 1 cub de drojdie
  • 200g zahar
  • coaja si zeama de lamaie
  • stafide 100 g
  • 1cana de lapte
  • faina cat cuprinde
  • 1 cana (200 ml )ulei
  • Umplutura
  • zahar
  • scortisoara dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu scortisoara si stafide:

In laptele caldut se dizolva drojdia dar si zaharul,se adauga aromele


-se adauga faina cat sa iasa un aluat destul de tarisor ,se incepe adaugarea uleiului caldut si se framanta pana il inglobam pe tot (200 ml)dupa care adaugam stafidele


-se acopera si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul


-se intinde o foaie subtire de 0,5 cm,se presara zahar si scortisoara si se ruleaza


-se taie bucatti de 3-4 cm care se vor aseza in tava cu hartie de copt si se lasa din nou sa creasca


-se ung cu ou si se da la cuptor la temperatura mica pentru inceput ,pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu scortisoara si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:40

bune rau

ionela2682 1

27.05.2011, 13:20

Miha 1

26.10.2011, 16:28

Ce pufosenii delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Palmieri