Spuma de capsuni cu frisca

de cocolina in Dulciuri, 11 Mai 2012 | 2333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g capsuni
  • 2 albusuri ou
  • 4 linguri zahar
  • frisca
  • o frunza menta pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Capsunii se curata de codite si frunze se spala si se taie bucatele mici. Se pun 2 linguri zahar si se mixeaza bine. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri zahar pana obtinem o spuma tare si groasa .Se adauga capsunii peste spuma si mai mixam putin pana se amesteca bine compozitia. Spuma obtinuta se pune intr-un pahar sau bol si se orneaza cu putina frisca si frunze de menta verde. Se mai poate pune si putin sirop de capsuni deasupra peste frisca eu am pus putin e un deliciu.


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

Un desert bun si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

deyutzky 1

12.05.2012, 01:00

ce bine arata!!

BuburuzaBubu 1

12.05.2012, 01:52

Rocsi 1

13.05.2012, 15:29

imi place si decorul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca