Spuma de mure cu iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 1048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bol mic de mure
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 albusuri
  • 10 g gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure cu iaurt:

Spalam murele si le punem in vasul de la blender.


Adaugam 2 linguri de zahar si incepem sa mixam pana obtinem un piure.


Trecem apoi piureul de mure printr-o sita pentru a indeparta samburii si a obtine o pasta fina.


Adaugam apoi iaurtul peste piureul de mure si omogenizam usor cu o spatula.


Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.


Cand sau intarit, adaugam pe rand zaharul ramas si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.


In amestecul de mure cu iaurt incorporam usor abusurile.


Gelatina o punem la hidratat in 4 linguri de apa si o lasam 10 minute.


O topim apoi pe baie de aburi pana devine lichida, apoi o incorporam in spuma de mure.


Turnam spuma obtinuta in 4 boluri si dam la frigider pentru cel putin 2 ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

madi_marin 1

03.08.2013, 08:50

delicios desert!

Angelina_Elena 1

03.08.2013, 10:48

Madi

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 18:32

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura si capsuni