Spuma de mure cu iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 1076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bol mic de mure
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 albusuri
  • 10 g gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure cu iaurt:

Spalam murele si le punem in vasul de la blender.


Adaugam 2 linguri de zahar si incepem sa mixam pana obtinem un piure.


Trecem apoi piureul de mure printr-o sita pentru a indeparta samburii si a obtine o pasta fina.


Adaugam apoi iaurtul peste piureul de mure si omogenizam usor cu o spatula.


Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.


Cand sau intarit, adaugam pe rand zaharul ramas si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.


In amestecul de mure cu iaurt incorporam usor abusurile.


Gelatina o punem la hidratat in 4 linguri de apa si o lasam 10 minute.


O topim apoi pe baie de aburi pana devine lichida, apoi o incorporam in spuma de mure.


Turnam spuma obtinuta in 4 boluri si dam la frigider pentru cel putin 2 ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

madi_marin 1

03.08.2013, 08:50

delicios desert!

Angelina_Elena 1

03.08.2013, 10:48

Madi

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 18:32

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura si capsuni