Spuma de mure cu iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 2 Aug 2013 | 929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bol mic de mure
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 albusuri
  • 10 g gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure cu iaurt:

Spalam murele si le punem in vasul de la blender.

Adaugam 2 linguri de zahar si incepem sa mixam pana obtinem un piure.

Trecem apoi piureul de mure printr-o sita pentru a indeparta samburii si a obtine o pasta fina.

Adaugam apoi iaurtul peste piureul de mure si omogenizam usor cu o spatula.

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.

Cand sau intarit, adaugam pe rand zaharul ramas si mixam pana obtinem o spuma lucioasa.

In amestecul de mure cu iaurt incorporam usor abusurile.

Gelatina o punem la hidratat in 4 linguri de apa si o lasam 10 minute.

O topim apoi pe baie de aburi pana devine lichida, apoi o incorporam in spuma de mure.

Turnam spuma obtinuta in 4 boluri si dam la frigider pentru cel putin 2 ore.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spuma de mure cu iaurt-0
Spuma de mure cu iaurt-1

COMENTARII (29)

madi_marin

madi_marin 1

03.08.2013, 08:50

delicios desert!

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

03.08.2013, 10:48

Madi

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 18:32

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!