Strudele cu mere, insiropate

de iri_iri in Dulciuri, 4 Mar 2012 | 2218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere,
  • 6 linguri de zahar,
  • un pachet de foi de placinte,
  • 2 picuri de zahar vanilat,
  • ulei,margarina.     

pentru sirop:

  • 300ml apa,
  • 3 linguri zahar,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu mere, insiropate:

pentru inceput spalam merele,apoi le dam pe razatoare dupa care le punem la calit cu zaharul si cele 2 plicuri de zahar vanilat.


dupa ce s-au calit merele le dam deoparte si le lasam sa se raceasca.


intindem foile de placinta si ungem cu ulei 2 foi dupa care asezam o parte din compozitia de mere ,rulam ca pentru strudele si le asezam in tava unul cate unul pana terminam foile si bineinteles merele calite.


tava o ungem cu margarina.


dupa ce am asezat strudelele in tava ,dam tava la cuptor care a fost dinainte incalzit si le lasam cam 25 de minute dupa care scoatem tava si insiropam strudelele cu siropul care a fost fiert ,facut din apa ,zahar si esenta.


bagam tava la cuptor inca 15 minute dupa care o scoatem si o taiem in forma si marimea dorita.


sper sa va placa.


sa aveti pofta la strudele insiropate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu mere, insiropate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:33

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:51

iri_iri 1

05.03.2012, 18:03

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu dovleac