Sturion pe placa de sare

de Panacris in Peste, 21 Iul 2019 | 202 vizualizari

 

Un pește regal, din păcate de acvacultură, dar tot la fel de bun de savurat.
Am vrut să-l prepar simplu, ca să-i simt gustul real. Daaa, are gust de pește de Dunăre ;) Bunnnn, mai ales că nu are oase ;) E un peste tare bun de inclus in "meniu pentru copii" ;) mai ales ca n-are oase și scăpați de o grijă ;) 

 

INGREDIENTE

  • Sturion file cca. 500 g,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Placă de sare de la Praid (e bună și cea de Himalaya).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sturion pe placa de sare:


Sturionul curățat se pune la gătit pe placa de sare preîncălzită în cuptor la 250 g, cca. 10 minute. După cca. 10 minute, bucățile de sturion se întorc și se stropesc cu un pic de ulei de măsline, lăsîndu-se la gătit încă 10 minute la 200 g.


Sturionul se servește după gustul fiecăruia cu lămâie sau mujdei ;), pâine, mămăligă sau cartofi natur cu sos de capere.


Cum spuneam mai sus, daaa, are gust de pește de Dunăre ;) Bunnnn, mai ales că nu are oase ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sturion pe placa de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mirela0911 1

22.07.2019, 11:51

Perfect fara oase!

Gherca Daniela 1

22.07.2019, 19:41

mihaelar63 1

24.07.2019, 01:43

Sturionul este delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap portughez