Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)

de Andreea_Mario in Bucataras in oras, 27 Sep 2012 | 2684 vizualizari

 

Mie in special imi place la nebunie sper ca si voua celor care atii mancat vreodata va placut

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila):

Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp  stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede  si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si usturoi. Turnam peste uleiul incalzit si ne pregatim apa. In aceelasi timp adaugam cele 2 linguri de boia dulce si avem grija sa nu se arda. Dupa ce am adaugat toate cele mentionate punem apa peste ele, lasam sa fiarba circa 15 minute, dupa care adaugam angila. Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute, dupa care ne pregatim cartofii pe care ii adaugam peste anqila fiarta. Lasam sa fiarba pana cartoful se poate zdrobi.

Din salsa verde care o preparam folosim doar jumatate la inceputul prepararii, iar cealalta jumatate o adaugam la final. Sa nu uitam de piperul care ii da un gust nemaipomenit de bun si cubuletele knorr de peste.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:17

nu am papat, dar nu te refuz cu o portie

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:03

este foarte buna

Andreea_Mario 1

08.12.2012, 19:04

bianca mititelu uite te linistita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guvizi prajiti