Sufleu de cartofi cu rulouri de pui

de Miha in Pui, 5 Aug 2010 | 16545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi medii
  • 100 g mozzarella
  • rozmarin
  • cimbru
  • Pentru rulouri:
  • 1 piept de pui
  • 150 g branza Almette
  • 50 g telemea de capra
  • 50 g branza topita
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • Pentru sufleu:
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • ~100 ml lapte
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu rulouri de pui:

Cartofii in coaja se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb doar pe jumatate. Se scot din apa, se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Se taie in sferturi si se lasa la racit.


Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu o folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza dupa gust.


Branza Almette se amesteca cu telemeaua sfaramata cu furculita si cu branza topita. Se mai pune sare doar daca este absolut necesar si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru.


Pe fiecare felie de carne se pune cate o lingura de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se pun pe mijlocul unui vas termorezistent uns cu putin ulei. De jur imprejur punem cartofii. Asezonam cu putin rozmarin si cimbru, apoi turnam deasupra ouale batute bine cu un praf de sare si amestecate cu smantana si lapte.


Dam la cuptor la foc mediu pana compozitia cu ou incepe sa se inchege. Scoatem vasul, presaram deasupra mozzarella data pe razatoarea cu ochiuri mari si dam din nou la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.


Se serveste cald.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu rulouri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

deyutzky 1

15.12.2012, 20:24

deliada26 1

16.12.2012, 08:09

babi5 1

14.12.2014, 16:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui intregi + garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor