Sufleu de cartofi si conopida

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 8099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 1 conopida medie
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g smantana
  • o legatura de marar
  • 50 g unt
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g mozzarella rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si conopida:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele mai groase, apoi se fierb in apa cu sare 10 minute, pana se inmoaie putin. Conopida se curata, se desface in buchetele si se spala, apoi se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie si ea putin. Se scurg apoi legumele de apa.


Branza telemea se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu smantana, ouale si laptele. Se presara mararul tocat fin. Nu este nevoie sa adaugati sare daca branza este sarata.


Se unge un vas termorezistent cu unt, se aseaza rondelele de cartofi, baconul taiat subtire si un sfert din compozitia cu branza. Deasupra se pun buchetelele de conopida si restul de compozitie de branza. Se presara mozzarella si se pune tava in cuptor, la foc mediu, pana se incheaga bine si se rumeneste usor deasupra.


Noi am mancat sufleul cu o fripturica de curcan, facuta la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

27.05.2012, 22:28

ce bine arata!

Geanina87 1

27.05.2012, 23:20

excelent

MIUTA 1

28.05.2012, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cascaval