Supa crema de broccoli

de katty in Supe, 10 Feb 2015 | 1141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga broccoli congelat sau 1 capatana broccoli proaspat
  • 150 gr cascaval
  • cateva felii de paine neagra cu tarate
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli:

Puneti buchetelele de broccoli la fiert in apa cu putina sare pana se inmoaie.Daca folositi broccoli proaspat va trebui sa il fierbeti ceva mai mult decat pe cel congelat .Opriti cateva buchetele de broccoli pentru ornat,scurgeti apa ,iar restul il mixati pana devine pasta .Completati cu apa in care a fiert dupa cat de groasa vrem sa fie supa .Taiati feliile de paine cubulete si le prajiti in uleiul de masline.Puneti supa crema fierbinte in farfurie ,apoi ornati cu broccoli oprit ,bucatele de paine prajita ,cascaval ras si piper proaspat macinat .Serviti imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.02.2015, 09:51

Andra_Constantinescu 1

10.02.2015, 13:34

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:03

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt