Supa crema de broccoli

de katty in Supe, 10 Feb 2015 | 1002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga broccoli congelat sau 1 capatana broccoli proaspat
  • 150 gr cascaval
  • cateva felii de paine neagra cu tarate
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli:

Puneti buchetelele de broccoli la fiert in apa cu putina sare pana se inmoaie.Daca folositi broccoli proaspat va trebui sa il fierbeti ceva mai mult decat pe cel congelat .Opriti cateva buchetele de broccoli pentru ornat,scurgeti apa ,iar restul il mixati pana devine pasta .Completati cu apa in care a fiert dupa cat de groasa vrem sa fie supa .Taiati feliile de paine cubulete si le prajiti in uleiul de masline.Puneti supa crema fierbinte in farfurie ,apoi ornati cu broccoli oprit ,bucatele de paine prajita ,cascaval ras si piper proaspat macinat .Serviti imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.02.2015, 09:51

Andra_Constantinescu 1

10.02.2015, 13:34

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:03

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii