Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon

de rivka in Supe, 10 Aug 2010 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii micuti
  • 1 morcov
  • 1 lingurita plina varf tarhon
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • 1 conserva 400 grame  rosii
  •  pentru servire smantana
  •  4 linguri ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon:

Se curata cartofii si se taie cubulete mici.Morcovul se rade pe razatoarea mica. Se toaca ceapa la fel si ardeii si se pun putin la calit impreuna cu morcovul in 4 linguri ulei de masline pana cand incep sa lase miros.Se adauga cartofii, rosiile din conserva, lingurita de tarhon si cea de pasta de ardei iuti , apa si se lasa la fiert la foc mic sub capac pana sunt fierte legumele cca 20 minute.


Se da jos supa de pe foc si se strecoara intr-o alta oala cu ajutorul unei strecuratori. legumele si cartofii ramasi dupa strecurat se piseaza bine cu un batator sau se dau la blender.Se adauga inapoi in supa si se mai aseaza oala pe foc amestecandu-se din cand in cand.Se lasa sa dea cateva clocote si cand a inceput sa se ingroase se opreste focul. se serveste fierbinte eventual cu smantana. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

11.08.2010, 12:13

nu am incercat ,dar suna tare bineiaf farfuriile tale sant super5f

rivka 1

11.08.2010, 12:27

multumesc nadina , ma bucur ca iti plac farfuriile.

Cris2711 1

12.03.2011, 11:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Levesa [ supa ] de gaina cu razalai