Supa crema de ciuperci

de aziz in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 5200 vizualizari

 

este tare gustoasa ,chiar daca e de post...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • o cutie ciuperci
  • 1 buc fenel
  • 1 lingura si jum faina alba
  • ulei
  • supa instant(oate fi numai de legume sau de pui)
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • obligatoriu :)) piine prajita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

se taie ceapa pestisori si se pune la prajit.taiem fenelul cit mai subtire si il punem peste ceapa .cind totul devine auriu adaugam faina si mai lasam 3 min dupa care punem supa instant (pe care in prealabil am amestecat-o cu 3 cani de apa fierbinte).se lasa totul la fiert.ciupercutele se prajesc separat jumatate l-e punem in supa iar cealalta jumatate o pastram pt ornat supa.se mai poate adauga apa fierbine.cind totul este fiert, se strecoara supa care este deja cremoasa,iar ceapa ciupercile si fenelul l-e punem in blender si l-e facem pasta ,pe care apoi o turnam in supa.mai punem 10 minute pe foc punem patrunjel verde si restul de ciupercute.se serveste cu crutoane de piine sau pur si simplu cu felii de piine prajita.pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

aziz 1

03.12.2010, 22:38

eu ador ciupercile ,intredevar a fost delicioiasamultumesc de aprecieri !!

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 23:35

Foarte fina

nadina73 1

05.12.2010, 03:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci