Supa crema de ciuperci

de aziz in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 7635 vizualizari

 

este tare gustoasa ,chiar daca e de post...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • o cutie ciuperci
  • 1 buc fenel
  • 1 lingura si jum faina alba
  • ulei
  • supa instant(oate fi numai de legume sau de pui)
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • obligatoriu :)) piine prajita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

se taie ceapa pestisori si se pune la prajit.taiem fenelul cit mai subtire si il punem peste ceapa .cind totul devine auriu adaugam faina si mai lasam 3 min dupa care punem supa instant (pe care in prealabil am amestecat-o cu 3 cani de apa fierbinte).se lasa totul la fiert.ciupercutele se prajesc separat jumatate l-e punem in supa iar cealalta jumatate o pastram pt ornat supa.se mai poate adauga apa fierbine.cind totul este fiert, se strecoara supa care este deja cremoasa,iar ceapa ciupercile si fenelul l-e punem in blender si l-e facem pasta ,pe care apoi o turnam in supa.mai punem 10 minute pe foc punem patrunjel verde si restul de ciupercute.se serveste cu crutoane de piine sau pur si simplu cu felii de piine prajita.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

aziz 1

03.12.2010, 22:38

eu ador ciupercile ,intredevar a fost delicioiasamultumesc de aprecieri !!

Mihaela11_jo 1

03.12.2010, 23:35

Foarte fina

nadina73 1

05.12.2010, 03:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu masline