Supa crema de ciuperci

de ana in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 8178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci
  • 100 gr morcov
  • 100 gr telina
  • 2 cepe
  • 2 l supa de pui
  • 300 gr cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 50 gr unt
  •  sare,piper
  • marar
  • crutoane 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Preparam supa de pui (eu am fiert aripi si spate de pui,prefer asa decat cuburi).

Cat lasam supa la fiert pregatim legumele :am ras telina,morcovul ,am taiat cuburi cartofii ,coditele de la ciuperci .

Curatam lamelele ciupercilor cu un cutit cu varf rotund.

Cand e gata supa o strecuram ,apoi adaugam legumele .Cand ceapa e fiarta o scoatem si scoatem cateva palarii de ciuperci ,cam 20 pe care le taiem felii si le punem deoparte.

Pasam supa cu ajutorul robotului ,dupa care o mai punem sa colocoteasca vreo cateva minute si adugam feliile de ciuperci.O lasam 2-3 minute sa se odihneasca ,apoi adaugam usturoiul tocat fin ,smantana si mararul.O potrivim de sare si piper.

Servim calda cu un cub de unt ,o lingura de smantana si crutoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ana 1

07.05.2010, 11:16

Multumesc Nadina!

mena29 1

26.05.2010, 22:47

Ce bine arata am lasat si furculitele

Panacris 1

23.02.2013, 13:29

Intra in meniul de azi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de creveti