Supa crema de ciuperci

de ana in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2010 | 5997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci
  • 100 gr morcov
  • 100 gr telina
  • 2 cepe
  • 2 l supa de pui
  • 300 gr cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 50 gr unt
  •  sare,piper
  • marar
  • crutoane 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:







Preparam supa de pui (eu am fiert aripi si spate de pui,prefer asa decat cuburi).



Cat lasam supa la fiert pregatim legumele :am ras telina,morcovul ,am taiat cuburi cartofii ,coditele de la ciuperci .


Curatam lamelele ciupercilor cu un cutit cu varf rotund.



Cand e gata supa o strecuram ,apoi adaugam legumele .Cand ceapa e fiarta o scoatem si scoatem cateva palarii de ciuperci ,cam 20 pe care le taiem felii si le punem deoparte.



Pasam supa cu ajutorul robotului ,dupa care o mai punem sa colocoteasca vreo cateva minute si adugam feliile de ciuperci.O lasam 2-3 minute sa se odihneasca ,apoi adaugam usturoiul tocat fin ,smantana si mararul.O potrivim de sare si piper.



Servim calda cu un cub de unt ,o lingura de smantana si crutoane .






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ana 1

07.05.2010, 11:16

Multumesc Nadina!

mena29 1

26.05.2010, 22:47

Ce bine arata am lasat si furculitele

Panacris 1

23.02.2013, 13:29

Intra in meniul de azi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa Gulas (Guylas)