Supa crema de dovleac

de ANNA_46 in Supe, 12 Dec 2012 | 4151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovleac mic ( eu am folosit jumatate de la unul mai micut)
  • vreo patru cartofi
  • patru morcovi
  • o telina mai mica ( daca e cu verde e mai bine)
  • o ceapa
  • o legatura patrunjel
  • patru catei usturoi
  • ardei iute (daca dorim)
  • o lingura praf de legume
  • jumatate lingurita nucsoara
  • doi ardei grasi( de preferat rosu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Spalam , curatam legumele si le feliem . 

Ceapa o calim putin , apoi calim  impreuna cu ardeiul   , la fel cu  morcovul ,  telina si cartofii.

Adaugam praful de legume ,de nucsoara,  usturoiul , patrunjelul , ardeiul iute si le acoperim cu apa ( eu pun fierbinte incalzita cu fierbatorul, merge mai repede).

Fierbem acoperit cca. 15 min.( la foc mic) , pana se patrund bine. Lasam un pic la racit, dupa care mixam cu blenderul. Servim cu smantanica si seminte de bostan.

Va doresc : Pofta buna !

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovleac