Supa de pui cu galuste

de -Licurici- in Supe, 6 Noi 2016 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui + o pulpa;
  • 2 morcovi;
  • 1 ardei;
  • 2 cepe;
  • o radacina de telina
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • galuste: 2 oua, 10 linguri de gris, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:


  • Carnea se spala bine, apoi se pune la fiert in oala sub presiune, impreuna cu legumele curatate, sare si piper.

  • Ceapa si telina intreagi, morcovii si ardeiul taiate pe jumatate.

  • Se lasa sa fiarba 40-50min.

  • Cand au fost gata, carnea si legumele se scot intr-un castron, iar supa se strecoara si se pregatesc galustele din gris.

  • Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand continuu.

  • Grisul se incorporeaza in compozitia de oua, amestecand de jos in sus.

  • Galustele se formeaza cu o lingura si se pun in supa fierbinte.

  • Se lasa sa fiarba 15-20 min, apoi se adauga morcovii si carnea.

  • Se seveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

  • Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

07.11.2016, 11:46

mirela0911 1

08.11.2016, 10:07

Tare mult îmi place supica asta!

tina58 1

14.11.2016, 09:17

Da, o supa foarte buna. La fel o fac si eu inclusiv galustile care pentru foarte multe doamne sunt o provocare desi nu inteleg de ce pentru ca se fac foarte usor. Singura observatie as avea-o in legatura cu timpul de gatire pentru ca 40-50 de minute sunt deajuns pentru fierbere normala mai ales ca supa trebuie spumata. Eu as folosi oala sub presiune numai in cazul in care ar fi vorba despre o gaina de curte care fierbe mai greu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste