Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 14 Oct 2022 | 3989 vizualizari

 

O Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan, rapida si usor de facut
 Ai nevoie de cateva ingrediente: mazare, parmezan, dovlecel, smantana.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/09/supa-crema-de-dovlecel-mazare-si.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:
  • 1 dovlecel
  • 100 gr de mazare
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 60 gr de parmezan ras
  • 1 lingura de smantana
  • ierburi de Provence
  • 1/2 Kub de llegume sau de pui
  • sare
  • ppier
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan:

Iata cum se prepara Reteta de supa cremă de dovlecel, mazare si parmezan:

Spalati si curatati legumele, taiati bucati ceapa si dovlecelul.

Puneti-le intr-o oala adaugati ierburile, kub-ul, mazarea si acoperiti cu apa.

Gatiti timp de 20 minute.  

Filtrati legumele si mixati-le impreuna cu parmezanul.

Adaugati progresiv apa in care au fiert pana la consistenta dorita.  

Puneti smantana amestecati si fierbeti totul 2-3 minute.

Verificati de sare si piper.  

Serviti fierbinte cu parmezan ras si cu bacon prajit. 

Vezi si reteta de Supa crema de sparanghel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de supa crema de dovlecel, mazare si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta