Supa crema de legume cu pui

de ianculubita in Supe, 26 Mar 2013 | 5334 vizualizari

 

Va spun acum modul meu de a pregati o delicioasa supa din resturi;poate veti gandi ca sunt zgarcita,nu sunt dar e pacat sa arunc ceva ce poate fi folosit;la mine in bucatarie,"nimic nu se pierde,totul se transforma"!!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oase si piele de la dezosatul pieptilor de pui
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 3catei de usturoi
  • 2cm.de radacina de ghimbir
  • 1cutie lapte de cocos sau 200ml smantana lichida
  • 1cartof
  • sare
  • boabe de piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu pui:

Punem la fiert in oala oasele,pielea,si toate legumele curatate,spalate,taiate,cu 1lingura de sare si cateva boabe de piper;

dupa ce am luat spuma regulat si totul este fiert bine,strecuram,legumele le punem intr-un bol si alegem toata carnea care a ramas pe oase;

pasam legumele impreuna cu carnea cu blenderul vertical pana rezulta o pasta,amestecam pasta cu laptele de cocos sau smantana,mai subtiem cu supa de la fiert atat cat doreste fiecare,punem pe foc sa mai dea cateva clocote,condimentam dupa gust apoi servim cu patrunjel verde sau crutoane.

TIPS-URI

1

Nu aruncati niciodata oasele atunci cand dezosati piept sau chiar pulpe

2

le puneti la congelator si pregatiti o delicioasa supa cu legume

3

asta in situatia in care nu aveti un patruped in gospodarie

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume