Supa crema de linte

de slowfoodcuisine in Supe, 2 Mar 2011 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 ceapa rosie
  • -2 morcovi
  • -1 ardei gogosar
  • -300g linte rosie
  • -sare, piper
  • -seminte de chimen
  • -ulei de masline
  • -germeni de grau,
  • menta- pentru garnisit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Se toaca fin ceapa, morcovul si gogosarul. Se calesc in ulei de masline. Cand ceapa a inceput sa sticleasca se adauga semintele de chimen si dupa 1 minut, lintea rosie. Se toarna peste 1 litru de apa/supa de legume si se fierbe la foc mic 30 de minute sau pana cand lintea este fiarta. Se face apoi crema cu blenderul. Se potriveste la gust cu sare si piper si se serveste garnisita cu germeni de grau si menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

03.03.2011, 08:23

slowfoodcuisine 1

03.03.2011, 14:01

Va multumesc. Si mie imi place lintea super mult. Intentionez sa fac si alte retete cu linte. Ceva idei?

Mihaela11_jo 1

02.04.2011, 21:27

Foarte aromata; mie imi place sa pun doar apa ca sa ramana gustul de linte nemodificat; in tarile arabe se adauga si putin suc de lamaie in farfurie cand se serveste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii