Supa crema de telina

de susu in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 2399 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 ceapa

    1 telina marisoara

    1 pastarnac

    3 cartofi

    300 g smantana

    200 g swaiter

    3 galbenusuri

    Patrunjel verde

    Piper alb

    Unt

    Paine pentru crutoane    

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina:

Se curate toate legumele si se spala. Se pun al fiert radacinoasele ca sunt mai tari sic and fierb pe jumatate se adauga si cartofii si se mai lasa pana fierb.Se paseaza legumele si se amesteca treptat cu zeama in care au fiert. Se adauga putin unt pentru a-i da gust. Se parat se freaca galbenusurile la care se adauga smantana si se pune cate putin din supa racita peste. Smantana se tine la temperature camerei inainte de a o folosi. Se amesteca bine dupa fiecare adaugare pt a nu se taia supa. Se taie cubulete o paine mai tare si se pune la cuptor cu unt topit si putin ulei de masline sau se trage in tigaie. In fiecare bol se pune swaiter ras si peste se pune supa. Se serveste cu crutoane si patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ANCA 1

28.02.2010, 20:11

tare buna..o las de-o parte deocamdata, ca e 'ingrasatoare' ps: ce faina poza cu voi 2

susu 1

28.02.2010, 21:01

Multumesc Anca. E foarte buna supica, cremoasa, in ce priveste poza n-am avut alta poza cu supa decat asa

madi_marin 1

28.02.2010, 21:22

frumoasa si supa, frumoasa si poza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli si dovlecel