Supa cu galuste

de JulyCris in Supe, 14 Feb 2014 | 1414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3-4 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • radacinoase(optional)
  • carne de pui(optional)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel

Pt Galuste

  • 3 oua
  • 12 linguri gris
  • 3 linguri ulei sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Legumele se spala,se taie in 2 sau 4 si se pun la fiert. Cand s-au fiert se scot intr-o strecuratoare. Oala se reumple cu apa si se lasa sa mai dea un clocot. Intre timp pregatim compozitia pt galuste.Ouale se bat cu furculita si un praf de sare,se adauga grisul in ploaie si se amesteca usor. Se pune si uleiul si se omogenizeaza.Se da focul mic,si cu o lingurita se ia din compozitia de galuste si se scufunda in oala cu supa fierbinte. Galustele se cor dezlipi de pe lingurita. Se pun una cate una,cu grija,se adauga 50 ml ulei,sare dupa gust si se lasa la fiert. Ca sa fiti siguri ca au fiert,se scoate o galusca si se taie in doua. La final se adauga piper si patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Daca vreti sa faceti cu pui... Se pune mai intai carnea de pui la fiert,se spumuieste,apoi se adauga legumele.

2

la un ou de tara trebuiesc 4 linguri gris,la un ou de oras,3 linguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

14.02.2014, 20:19

JulyCris 1

14.02.2014, 21:23

diaconta 1

15.02.2014, 20:32

buna supica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris