Supa de cartofi cu carnaciori

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 1921 vizualizari

 

O supa simpla si gustoasa, cu multa smantana...da parca bunica o facea si mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati csabai
  • 6 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 400 g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnaciori:

Carnatii se taie felii de jumatate de cm, ceapa,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune totul la fiert in 3 l de apa ptr 20 de minute.


Intre timp se curata, se spala cartofii si se taie cuburi. Se adauga la supa si lasa sa mai fiarba 5 min. Apoi se adauga smantana subtiata cu cateva linguri de apa si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a mai fiert cateva minute cu smantana, se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

07.03.2010, 02:02

corina , bunica avea carnat de casa , dealtfel tot ce faceu bunicile si mamele era foarte bun ...

Corinuta 1

07.03.2010, 07:47

Asa e Miha, bunica avea carnati de casa, cartofi din gradina proprie, smantana proaspata....n-avea cum a nu fie buna...

nadina73 1

20.08.2010, 00:44

foarte buna trebuie sa fie5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc acru