Supa de cartofi cu unt si chimen

de RuxyRux in Supe, 23 Noi 2010 | 9658 vizualizari

 

Este cea mai buna supa de cartofi pe care am mancat-o vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 cani  mari  de supa de legume( dinainte preparata)
  • 1 lingurita chimen
  • 500 gr cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu unt si chimen:

Fierbem cartofii ca pentru piure si apoi chiar ii transformam intr-un piure adaugand si 50 gr unt.

Intr-o tigaie rumenim chimenul apoi il dam prin masina de rasnit si-l facem pudra.

Luam o tigaie si topim 50 gr unt, apoi adaugam chimenul, lasam cca un min si apoi dam deoparte.

Luam piureul si-l amestecam cu supa de legume, cu mixerul, apoi adaugam sarea, piperul, praful de nucsoara si potrivim gustul.

Servim adaugand cate o lingura din chimenul cu unt...e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu unt si chimen" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

23.11.2010, 11:20

Da daaa e o minunatie...n-am mai avut portii pentru cate cereri....LoL

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:18

Arata bineYummi

RuxyRux 1

23.11.2010, 12:51

Si e tare yamyyyy.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sparanghel