Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este cea mai buna supa de cartofi pe care am mancat-o vreodata...
Fierbem cartofii ca pentru piure si apoi chiar ii transformam intr-un piure adaugand si 50 gr unt.
Intr-o tigaie rumenim chimenul apoi il dam prin masina de rasnit si-l facem pudra.
Luam o tigaie si topim 50 gr unt, apoi adaugam chimenul, lasam cca un min si apoi dam deoparte.
Luam piureul si-l amestecam cu supa de legume, cu mixerul, apoi adaugam sarea, piperul, praful de nucsoara si potrivim gustul.
Servim adaugand cate o lingura din chimenul cu unt...e un deliciu!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult