Supa de fazan

de ianculubita in Supe, 16 Ian 2013 | 1301 vizualizari

 

Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual;tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze;nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte;va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1ceapa
  • 4-5morcovi
  • 1pastarnac
  • 1telina
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • 1lingurita boabe de piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan:

Fazanul curatat,spalat,l-am tinut 30min in apa rece cu putin otet,l-am spalat din nou apoi l-am pus la fiert impreuna cu legumele;l-am lasat sa fiarba cu capac la foc mic,spumuind din cand in cand;dupa ce a fiert,am scos fazanul si legumele,am strecurat supa,am adaugat taiteii,am condimentat iar cand taiteii s-au ridicat la suprafata,semn ca au fiert,am oprit focul;se serveste calda spre fierbinte cu verdeata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

17.01.2013, 11:12

Foarte bine arata supica!

Rocsi 1

17.01.2013, 13:15

Sim0na 1

17.01.2013, 21:54

Nu am folosit niciodata fazan vanat, dar la cel de crescatorie nu-i nevoie de fezandat!
Imi place foarte tare supa de fazan!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu taitei