Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se pune apa in cucta pana la jumatate.Punem gaina ,boabele de piper si zarzavatul.Lasam la foc mic 1h si 15 min.Nu a fost gaina batrana:D.Timpul de fierbere depinde de cat de batrana e.
Cand e gata se scoate zarzavatul si supa se strecoara.
Se pune din nou la foc mic, cu o lingura de vegeta.Intre timp facem galustele de gris.Batem bine ouale cu grisul , un praf de sare si o lingurita mica ulei pana devin o pasta mai groasa,nu prea tare.Luam cu lingura si punem in supa cand da in clocot.Lasam 15 minute si inchidem focul.Presaram cu patrunjel si acoperim cu un capac.
1
Daca galustele se imprastie atunci cand sunt puse in supa, mai adaugam o lingura de gris..iar daca sunt prea tari, adaugam o lingura de ulei.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult