Supa de galuste

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 19 Mar 2010 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei
  • telina
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • pt galuste:
  • 1 ou
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Se spala si portioneaza puiul si se pune la fiert iar cand e gata se scoate (se foloseste la un alt fel de mancare) si se adauga legumele taiate cubulete.

Intre timp se fac galustele:se bat spuma albusurile se toarna grisul in ploaie pana ajunge la consistenta unei mamaligute moi, apoi se adauga galbenusul si se amesteca repede de sus in jos.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune in supa care fierbe daca s-a pus prea mult gris si galustele fierb greu, atunci fiecare galusca se inteapa cu furculita.

Se poate pune in pasta cu gris o lingurita de unt topit. se fierb acoperite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Nicolae 1

21.03.2010, 08:28

se poate folosi dupa gust si un pic de smintina dulce../

madi_marin 1

21.03.2010, 08:58

ce+mi place supa cu galuste....am facut si eu de curand.

ionela2682 1

21.03.2010, 09:35

faza cu smantana la supa de galuste nu o stiam!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu zdrente (sau reconditionata)