Supa de ghebe

de Sidy in Supe, 11 Oct 2012 | 1819 vizualizari

 

Si acum o supa.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g ghebe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 praz
  • 1 rosie
  • putina telina
  • 1 l zer
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • usturoi
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ghebe:

Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.


In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se soteaza bine cateva secunde.


Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.


Cand legumele sunt fierte adaugam zerul si lasam sa mai dea un clocot.


Presaram deasupra marar si patrunjel verde.


Servim supa cu ardei iute si smantana ,cine doreste.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Laly 1

11.10.2012, 22:23

Ce buna trebuie sa fie

adry88 1

12.10.2012, 10:11

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 12:58

buna supa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci