Supa de legume cu taitei de casa.

de lilik in Supe, 18 Noi 2012 | 6625 vizualizari

 

Este o supica minunata,numai buna pe vremea asta racoroasa si avand in vedere ca este cu taitei fara ou,este si de post...

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 2 tije de telina
  • un pumn de mazare
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 radacina de patrunjel
  • patrunjel verde
  • boace de piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 200-250 gr taitei de casa(cu sau fara ou)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei de casa.:

Curatam toate legumele si le spalam.


Un morcov il dam pe razatoarea mare si il punem in oala unde vom pregati supa cu cele 3 linguri de ulei de masline.Il lasam la foc mic pana se inmoaie putin,apoi punem 3 litri de apa si cand incepe sa fiarba punem celelalte legume.


Cand legumele sunt fierte punem sare si cateva boabe de piper,apoi mai lasam sa fiarba 10 minute,dupa care strecuram supa.


In supa strecurata punem morcovii taiati rondele,potrivim de sare si punem taiteii.


Lasam sa fiarba 5 minute,apoi dam deoparte si presaram patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taitei de casa." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

19.11.2012, 19:13

Va multumesc frumos tuturor

Sim0na 1

19.11.2012, 20:46

buna supita!!

alba_zori 1

19.11.2012, 21:17

ce buna supita ta,si colorata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Supa rapida cu galuste