Supa de pasare, cu taitei

de Ina in Supe, 29 Mar 2015 | 4898 vizualizari

 

Carne de pasare crescuta in curte, taitei cu ou preparati in casa si... multa dragoste :X

Poftiti la masa! >:D

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pasare de curte ( aripi, spate, gat, cap, picioare )
  • organe de la o pasare ( inima, ficat, pipota )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • taitei de casa, cu ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare, cu taitei:

Bucatile de carne de pasare ( de preferat de curte ) se pun la fiert in 3-4 litri de apa si putina sare. Cand apa da in clocot, adunam spuma formata deasupra, apoi adaugam legumele spalate si feliate.


Lasam la fiert pana ce carnea se patrunde usor cu furculita. Cand carnea este fiarta, o scoatem din supa cu o spumiera si-o putem folosi la felul doi ( prajita, cu sos, etc ). Organele le-am lasat in supa.


In supa clocotinda adaugam cu grija taiteii de casa si lasam sa fiarba inca 10 minute, apoi oprim focul.


Condimentam cu sare si piper si decoram cu patrunjel verde, tocat. Servim fierbinte .


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Timpul pentru gatit depinde de cat de tanara este pasarea. Eu am avut un cocosel tanar, a carui carne s-a fragezit in maxim 60 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare, cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 01:24

marcela1979 1

06.04.2015, 12:15

supa foarte buna

kytz 1

02.01.2017, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris