SUPA DE PIPOTE DE CURCAN SI LEGUME

de Roda in Supe, 8 Mai 2009 | 6960 vizualizari

SUPA DE PIPOTE DE CURCAN  SI   LEGUME

 

Este o supa buna, satioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 600g.pipote de curcan,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingurita boia de ardei (dulce),
  • 1 lingurita piper negru macinat,
  • sare,
  • 2 morcovi,
  • 1 patrunjel(radacina),
  • 300g. cartofi,
  • 300g.mazare dulce,
  • 1 manunchi de marar verde;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SUPA DE PIPOTE DE CURCAN SI LEGUME:

1.Se taie pipotele in bucati .Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste impreuna cu pipotele intr-o cratita.Se presara cu boia , piper si se adauga 1,5l. apa .Se sareaza , se acopera cu capacul si se fierbe 1 ora, pe foc moderat.

2.Intre timp, se curata toate zarzavaturile ;morcovii si patrunjelul se taie in  bastonase subtiri;cartofii se taie cubulete.Se pune zarzavatul peste carne si se continua fierberea  inca 15 minute, apoi se adauga cartofii si mazarea si se fierbe pana acestea sunt patrunse.Se ia cratita de pe foc , se adauga mararul proaspat tocat si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE PIPOTE DE CURCAN SI LEGUME" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema semi-dulce de legume coapte