Supa de pui

de susu in Supe, 23 Dec 2010 | 2490 vizualizari

 

Supa de pui este buna oricand, dar in special in zilele friguroase, cand te intorci zgribulit si obosit acasa.

 

INGREDIENTE

  • spate pui
  • aripi pui 
  • tacamuri pui
  • 1 telina mica
  • Albitura
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei rosu optional
  • Fidea
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Se spala puiul si apoi se portioneaza. Se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza supa de pui ori de cate ori este nevoie. Legumele se curate, se spala si se taie bucati mai mari. Se adauga la supa impreuna cu cateva frunze de telina pentru aroma.


Cand au fiert si legumele se adauga vegeta si fideaua.


Eu pun si putin praf de curry in supa de pui ,pentru culoare. Mie imi place acest condiment la orice fel de mancare. Cine doreste poate strecura supa de pui prin tifon, sa ramana limpede si serveste cu legume si patrunjel verde proaspat tocat.

 

TIPS-URI

1

secretul pentru o supa de pui limpede este fierberea la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

23.12.2010, 23:47

5

mena29 1

25.12.2010, 13:45

Imi place!

tanyapatap 1

02.01.2011, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ramen