Supa de pui cu galuste

de VERONICA2607 in Supe, 16 Feb 2012 | 2595 vizualizari

 

...este preferata mea....

 

INGREDIENTE

  • apa
  • carne de pui
  • 1 ou
  • 1 lingura untura de porc
  • 5-6 linguri gris
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se ia carnea de pui, fie ea orice parte, pulpa, sau piept de pui...deci orice..carne pe care o putem folosi apoi la ciulama, la o salata sau langa orice alta garnitura. Deci, sa revenim...la preparare: Se pune la fiert carnea cu un praf de sare, impreuna cu ceapa curatata si spalata dar intreaga, morcovul si pastarnacul curatate, spalate si taiate. Se ia spuma cu o spumiera.


Intre timp, separat se prepara compozitia pentru galusti: se bate un ou ca pentru omleta cu un praf de sare si unul de piper, peste care se adauga untura si se amesteca bine, apoi punem grisul si amestecam pana ce obtinem o pasta omogena ca de consistenta unei smantane groase.Dupa ce supa nu mai are spuma se scoate carnea de pui si se pune de-o parte, iar ceapa se scoate si se arunca. Cu o lingurita luam din amestecul pentru galusti si punem in supa, pana terminam tot amestecul. Adaugam supei o cana de apa rece, punem capacul la oala si lasam sa fiarba cu grija sa nu se umfle si sa ne dea pe foc supa. Cand galustele sunt fierte, adica nu sunt tari in mijloc, asezonam dupa gust supa cu sare si piper si mai lasam sa mai dea 2 clocote.Oprim focul si adaugam patrunjel taiat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

VERONICA2607 1

16.02.2012, 16:58

chyiar e cea mai buna supa gustoasa...

iri_iri 1

16.02.2012, 21:55

imi plac supele limpezi

jolygina 1

19.02.2012, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de aripioare de pui cu taitei