Supa de pui cu galuste

de T I M E A in Supe, 1 Oct 2012 | 10882 vizualizari

 

O supa de pui ideala pentru masa de duminica in familie!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui: eu am avut pulpe si aripi pe care apoi le-am scos din supa si le-am facut pane
  • 4 buc morcovi
  • 2-3 buc patrunjel radacina
  • 1 bucatica de telina radacina
  • 1 buc ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de patrunjel
  • Pentru galuste
  • 1 ou mare
  • 3.5 linguri gris
  • un strop de ulei
  • un varf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Punem pe foc vasul cu aprox 3.5 l apa. In momentul fierberii adaugam carnea spalata. Spuma formata deasupra o aruncam.

Spalam bine legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt iar radacinoasele le taiem rondele.

Adaugam legumele in supa de pui cam la 10 minute dupa ce am pus carnea. Adaugam sare si piper dupa gust.

Lasam totul la fiert la foc potrivit, daca mai face spuma la fel o indepartam.

Carnea fiarta o scoatem si o putem gati separat. ( eu am facut pulpe si aripi pane)

Pregatim galustele pentru supa de pui: batem bine oul cu un tel si adaugam in ploaie grisul amestecand. Adaugam sarea si uleiul si amestecam bine.

Cu o lingurita luam din compozitie si cu grija punem in supa de pui  clocotita. Stropim galustele cu apa rece. Dupa 5 minute  intoarcem cu o lingura galustele de pe o parte pe alta si mai stropim cu un pic de apa rece si le lasam inca 5 min.

Luam de pe foc supa de pui si adaugam patrunjelul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

supa de pui este ideala pentru bebelusi la inceputul diversificarii alimentatiei , bineinteles condimentata pe masura varstei copilului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa limpede de pui